Μετά από ένα εξαιρετικά βαρύ χειμώνα με πολλές βροχές και χιονοπτώσεις η Άνοιξη (του 1994) μας αποχαιρετά με σφοδρή χιονόπτωση και το χιόνι να φθάνει συνολικά τα 160 εκατοστά!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 16 Αυγούστου η λαϊκο-δημοτική βραδιά που οργάνωσε ο Προοδευτικός Σύλλογος Πευκοφύτου "Η Ανάπλασις" στην κεντρική πλατεία του χωριού.

Τον Ιούλιο κάθε χρόνο έρχονται στη μνήμη οι πιο μαύρες σελίδες της ελληνικής ιστορίας που γράφτηκαν στην Κύπρο το 1974 και με πολλά ερωτήματα να παραμένουν αναπάντητα.

Σοβαρά τραυματίσθηκε το πρωί της Κυριακής 13 Ιανουαρίου 2013 στο Πευκόφυτο Καρδίτσας, 30χρονος κυνηγός κατά τη διάρκεια κυνηγιού.

17 νέες φωτογραφίες από τις τελευταίες ημέρες του Φθινοπώρου 2012 στο χωριό μας, προστέθηκαν στο Φωτογραφικό μας άλμπουμ.

Μια πολύ όμορφη πρόσφατη φωτογραφία, όχι από τόσο συνηθισμένη γωνία λήψης, μας έστειλε ο Αργιθεάτης και φίλος του χωριού μας Μενέλαος Παπαδημητρίου με αφορμή την πρόσφατη επίσκεψή του στα πάτρια εδάφη.

21 Ιουλίου 2009 - 21 Ιουλίου 2012

Τρία χρόνια παρουσίας στο διαδίκτυο κλείνει σήμερα 21 Ιουλίου 2012 το χωριό μας.

Από το «μικροσκόπιο» του Τόμας Σάαφ στη Βέρντερ Βρέμης θα περάσει ο Σάββας Σιατραβάνης.

Κάποιες πολύ όμορφες και ξεχωριστές φωτογραφίες έστειλε ο φίλος της ιστοσελίδας και του χωριού μας Κος Λάμπρος Τόλιας προς δημοσίευση.

Αναδημοσιεύουμε την ακόλουθη είδηση από την εφημερίδα "Ελευθερία" της Λάρισας που δυστυχώς έχει ως επίκεντρο ένα άνθρωπο "δικό" μας. Τα θερμά συλληπητήρια στους οικείους της που παρά τον προσωπικό τους πόνο, πήραν μια αξιέπαινη απόφαση σώζοντας άλλες ζωές.

Ο Σάββας Σιατραβάνης δεν δέχεται να δοθεί δανεικός και όλα δείχνουν ότι θα φύγει από την ΑΕΛ.

TPL_JM-MICA_ADDITIONAL_INFORMATION