...Και επειδή όμορφα χωριά υπάρχουν πολλά τριγύρω μας ας και πάμε και μια γρήγορη βόλτα στη γειτονική Πορτή για να απολαύσουμε το χωριό από ψηλά!

Το τέλος του χειμώνα και την απαρχή της άνοιξης προδίδουν οι ανθισμένες κορομηλιές στο χωριό μας... πάμε να τις απολαύσουμε μέσα από βιντεάκι από το drone του pefkofyto.gr.

Αυτή τη φορά το drone του Pefkofyto.gr ...ξέφυγε λίγο πιο μακριά και ειδικότερα πάνω από το συνοικισμό της Κρυοπηγής "Ξηρόκαμπος" αλλά και το χωριό Ελληνόκαστρο που βρίσκεται απέναντι από το χωριό μας.

Το drone του pefkofyto.gr σας πηγαίνει μια φθινοπωρινή βόλτα στο χωριό μας... Επιβιβαστείτε!

Μια Απριλιάτικη (2017) πτήση του drone του pefkofyto.gr πάνω από το γειτονικό δάσος και τις εξαιρετικές ομορφιές του χωριού μας.

Μια βόλτα το πρωί του Πάσχα (16/4/2017) έκανε στο χωριό μας το drone του pefkofyto.gr απαθανατίζοντας τις όμορφες εικόνες  που θα δείτε στο ακόλουθο βίντεο.

Μια βόλτα μέχρι το "Στεφάνι" και λίγο πιο ...ψηλά για να αγναντέψει τη Λίμνη Πλαστήρα πήγε το drone μας την 1 Φεβρουαρίου του 2017 και με αρκετό ακόμα χιόνι να υπάρχει στο έδαφος από τις χιονοπτώσεις του Ιανουαρίου που προηγήθηκαν.

Μετά τις χιονοπτώσεις του Ιανουαρίου (2017) και το λιώσιμο του χιονιού που ακολούθησε η πηγή "Ξερόρεμα" ανάβλυσε νερό.

Δείτε βίντεο της Λίμνης Πλαστήρα από drone στις 2 Ιανουαρίου 2017.

Δείτε βίντεο με όμορφα πλάνα από την πτήση drone πάνω από το χωριό μας στις 29 Δεκεμβρίου 2016 κι έπειτα από μικρή χιονόπτωση που προηγήθηκε.

TPL_JM-MICA_ADDITIONAL_INFORMATION